Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 69 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Loggia 4 m²
Kilátás utcára
VÍZIVÁROSBAN NAPPALI+ 2 HÁLÓS, ERKÉLYES, NAPOS, JÓ ÁLLAPOTÚ ÖRÖKLAKÁS - SZÍNVONALAS OTTHONT KERESŐ CSALÁDOKNAK!

INGATLAN HELYSZÍNE:

II. kerület, Víziváros részén található a Horvát utcában.

(A magas emeletnek és az új nyílászáróknak köszönhetően a forgalom minimális szinten hallható!)

Elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontjára percek alatt el lehet jutni. Közvetlen közelben található a 9-11-111-109 busz járat, 4/6-17-19-41-es villamos,2-3 percre a Batthyány tér M2, H5 hév.

Számos étterem, áruház lánc, bevásárló központ, piac található a környéken. 6-8perces távolságon kitűnő sportolási és szórakozási lehetőség adott.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

1960-as években épült, csúsztatott zsalus, földszint + 6 emeleti szintes, zárt lépcsőházas, liftes épület. Mind külső, mind belső homlokzata jó állapotú, folyamatosan karban tartott, lakói folyamatosan ügyelnek a rendre és tisztaságra.

Belső kert jellegű udvara a lakók szorgalmának köszönhetően rendezett, kellemes kikapcsolódást nyújthat kisgyerekes családok számára.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az épület III. emeletén található. A lifttel ellátott lépcsőházból egy közös tulajdonban lévő, de saját használatú, zárt erkélyen keresztül közelíthető meg, mely ideális lehet kerékpár tárolásra is.

Tájolása K-Ny-i, így minden ablakkal ellátott helyisége úszik a napfényben a nap adott időszakában.

69 m2-es, közel 4m2-es erkéllyel.
Jelenlegi kialakítása a tulajdonosnak köszönhetően minden igényt kielégít. Helyiségei a legideálisabb térérzetet és praktikumot kölcsönzik.

Bejáratán belépve az előszoba található, melyben a kialakított klíma található. Innen nyílik a kamra, konyha, a külön álló mellékhelyiség, a közlekedő, valamint a nappali.

Kamrájában egy méretes hűtőgép is elfér,de szükség esetén plusz gardróbként is kialakítható. További lehetőség, hogy a mellette található konyhával egybe nyitva egy nagyobb étkezős konyha alakítható ki.

Konyhája igényesen kialakított berendezéssel és gépesítéssel van ellátva.

Mellékhelyiségében szervíz ablak került kialakításra, melyben a vízóra előkészítés is helyet kapott.

Fürdőszobája kifejezetten elegáns, modern színvilágot és kialakítást kapott. Mindkét helyiség szellőzőrendszerrel kapcsolatos. Méretes kádja mellett bőven jut elegendő hely a mosdókagylónak, a bidének, valamint a mosógépnek is.

Nappalija az átalakításokat követően, tovább lett optimalizálva. A mellette található hálószobába vezető ajtó meg lett szüntetve, illetve a közel 4 m2-es erkély ajtaja át lett helyezve a kisebb hálószobába.

Közlekedőjében egy méretes gardrób kapott helyet, melybe akár egy 4 fős család ruházata is elfér. A közlekedőből nyílik a fürdő, valamint a 2 hálószoba. Végében egy tervezett tároló / szertár is helyet kaphat.

A nagyobb hálószoba utólagos kialakítással nyerte el mostani formáját, ablaka csak úgy mint a konyha ablaka egy épületek közötti, tágas zöld kert jellegű udvarra néznek.

Kisebb hálószobája és nappalija utcafrontra néznek, ám a forgalom minimális szinten hallható! Köszönhetően az új nyílászáróinak, illetve az erkélyen telepített további redőnyöknek is.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

Fűtése házközponti kazánról történik, saját villanyórával felszerelt, vízóra kiállás előkészítve. Őszi és téli fűtése 2 ütemben történik, őszi időszakban kiskörön, téli időszakban teljes körön történik a fűtés. Radiátorai jellemzően összeállított öntöttvas elemekből állnak, így hő tartásuk és praktikus kialakításuk hosszú évekig teszik teljesebbé a kényelmet.

KÖLTSÉGEK:

Havi rezsi költsége 36e Ft / hó, mely tartalmazza a fűtés, víz, takarítás, karbantartás, hulladékszállítás költségeit, ezen felül a villany fogyasztás kerül elszámolásra.

PARKOLÁS:

Parkolás az épület környékén, illetve a környező utcákban lehetséges, a kerületi lakók jelképes összegért kerületi parkoló kártyát igényelhetnek.

Irányár: 45 MFt

Ár

Irányár 45 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 4 Mutasd
Email info@ Mutasd
sürgős