Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújítandó
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben Szemlőhegyen, a Józsefhegyi utcában található Minden szempontból ideális helyszín, ha egyedül vagy családdal szeretne biztonságos, csendes, természet közeli, de jól megközelíthető helyen élni. Néhány utcára innen több óvoda és általános iskola is létesült.
Autóval percek alatt a Margit hídon vagy az Árpád hídon lehetünk, ugyanakkor a közelben megálló 191-es busz is jó alternatíva lehet a belvárosba jutáshoz. A Kolosy téren és környékén mindent megtalálunk, ami a mindennapjaink szervezésében segítségünkre lehet: piacot, boltot, postát, gyógyszertárat, bankfiókot, hangulatos éttermeket és kávézókat, pompás pékséget, a méltán népszerű Daubner Cukrászdát, valamint az Új Udvar Bevásárlóközpontot. Ha némi felüdülésre vágyunk, akkor a Duna menti kerékpárút vagy a maximum 300 méterre lévő József-hegyi kilátó a legközelebbi lehetőségek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, téglaépítésű lapos tetős társasház a 70-es évek végén épült. A jó állapotú szigetelt házban mindössze 9 lakás található. Az épületet zárt 600 nm-es zöld kert veszi körbe.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 58 nm-es összkomfortos felújítandó lakás a társasház legfelső, 3. emeletén található, ami gyalog közelíthető meg. Fekvésének köszönhetően világos, napsütötte; a loggiával rendelkező szoba délnyugati, a másik északkeleti tájolású. A hatalmas ablakokból és a kényelmes méretű erkélyről a környék szép zöld, dimbes-dombos panorámája látható.
A lakás 2 tágas szobából, kellemes méretű erkélyből, kádas fürdőből, külön wc-ből, közlekedőből és konyhából áll, amelyben egy kisebb étkezőasztal is elfér. A falak mozgathatósága többféle átépítési variációt tesz lehetővé. A konyha nappaliba történő áthelyezésével akár 3 szobássá is alakítható.

Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést konvektor biztosítja. Nincs saját vízóra.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 22.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a felújítási alapot, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy önálló 24 nm-es 2 állásos garázs, melynek ára 8 MFt. (opcionális)

Irányár: 48 MFt

Ár

Irányár 48 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Sipőcz Katalin
Telefon +36 30 844 2 Mutasd
Email bh.sipoczkatalin@ Mutasd