Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 188 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 280 m²
Parkolás nincs
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Bútorozottság nem
Háziállat hozható? nem hozható
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
NÍVÓS KIADÓ HÁZ KARNYÚJTÁSNYIRA A TATAI TÓTÓL, 3 PERCRE A BELVÁROSTÓL…..
Ideiglenes otthona is kényelmes, minden igényt kielégítő lehet, ha ezt a házat választja!
Az ingatlant minőségi alapanyagokból, kiváló színvilággal, praktikus és kényelmes belső elrendezéssel alakította ki jelenlegi tulajdonosa.
A ház földszintjén egy tágas előtér, egy 35nm-es nm-es napfényben úszó nappali, egy tágas amerikai konyha valamint egy fürdő,található. Az emeleten pedig három hálószoba és egy fürdőszoba, biztosítja a zavartalan pihenést.
Az ingatlanhoz tartozik még egy pince szint is,ahol egy két beállásos garázs,egy mosókonyha,kazánház és egy kis közösségi helység is helyett kapott.
Mindkét szinten a vörösfenyőből készült ablakokon a redőnyök ,illetve a lépcsőház óriási üvegfelületein a zsaluziák automatizáltak.
Mindhárom szinten a burkolatok, színek, beépített (konyha)bútorok,dobozolások, külső és belső nyílászárók mind igényes kivitelezésről árulkodnak, visszafogott eleganciával és praktikussággal kombinálva.
A házhoz tartozó kert nem túl nagy, a fűnyírással nem kell tehát bajlódnia, viszont a kertész által megálmodott és megvalósított növényekkel tarkított mini kertben egy grillezés vagy egy esti tóparti séta utáni borozgatásra pont ideális méretű.
Az ingatlan hosszú távra kiadó.(minimum 1,5 év)

Bérleti díj:1500 Euro Ft + SZJA (15%)
2 havi kaució szükséges ( 3000 Euro)

TEHÁT HA SZÍVESEN KÖLTÖZNE EGY MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, KORSZERŰ, ÍZLÉSES HÁZBA A TÓPARTI KÖZVETLEN KÖZELÉBE ,ITT TELJES KÉNYELEM, MEGHITT NYUGALOM VÁRJA! NE MENJEN EL MELLETTE, MÍG NEM LÁTTA!

Ár

Bérleti díj 465 E Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing Ingatlaniroda
Név Szabó Szilvia
Telefon 70 367 Mutasd
Email szabo.szilvi@ Mutasd