Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 6.
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Szerintem Ön pont ezt keresi....
Amennyiben központi helyen keres egy igényes,jó kialakítású,tiszta panellakást alacsony rezsiköltséggel,akár saját lakhatásra,akár jó befektetésnek.
Az 55 nm,2+1 szobával,Gerecsére néző nagy erkéllyel rendelkező lakást kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálja eladásra Tatabánya Dózsakertben,ezen belül Réti úti tízemeletes tömb 6.emeletén.
A lakás egy tisztasági festést követően költözhető,jó állapota miatt. A nyílászárók,teljes vezeték csere,a burkolatok és a beépített bútorok cseréje mindenhol megtörtént. Ablakai redőnyösek,kivéve a konyhát. Az említett beépített bútorok a vételár részét képezik(konyhabútor,előszoba szekrény,fürdőszoba szekrény)
Fűtése a közeljövőben kerül korszerűsítésre,költségmegosztóval felszerelt lesz. Ebből adódóan távolabbi tervek közt szerepel az épület külső szigetelése is.Jelenlegi fűtésdíja a lakásnak 20.000.-Ft melegvízzel együtt. Közös költsége 7000.-Ft,amin a korszerűsítés sem fog emelni.
A lépcsőház tiszta,rendezett,jó lakóközösséggel bír.
Ha valóban ezt,vagy legalábbis hasonló lakást keres,keressen bizalommal! Telek Bernadett 06703677606
INGYENES hitelszűrés és hitelügyintézés,CSOK ügyintézés több bank ajánlatából,valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel irodánknál.

Ár

Irányár 14,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing Ingatlaniroda
Név Telek Bernadett
Telefon 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd