Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 174 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 733 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
LEG LEG LEG
LEGJOBB HELYEN, LEGJOBB UTCÁBAN, LEGJOBB VÁLASZTÁS!

Biatorbágy, biai részén, csendes, rendezett, nívós utcában, 2002-ben épült, azonnal költözhető földszintes, 174 nm-es, N + 4 szobás, dupla fürdőszobás, garázsos, déli tájolású családi ház, 733 nm-es telken, 59,9 M Ft-ért eladó!

Az ingatlan, az óvárosi rész közelében, könnyen megközelíthető, jó hangulatú és látványú utcában, sík területen fekszik. Mutatós előkertje, kényelmes parkolást tesz lehetővé több autó számára is, az épület 1 állásos tágas garázsán kívül. Falazata 38-as porotherm téglából épült, fa szerkezetű, thermo üvegezésű nyílászárókkal és 8 cm-es dryvit, homlokzat szigeteléssel. Az egy szinten megvalósult ingatlan, igazán kényelmes otthonául szolgálhat akár idősebb akár, fiatal több gyermekes család számára is. A lépcsőzéstől nem kell tartani. Elrendezése praktikus és minden igényt kielégítő. A kombinált gázcirko fűtése mellett, kandalló is biztosítja a ház melegét. A tágas terasz kiválóan köti össze a parkosított kertet a nappalival, ami a család fő életterének egyik fontos eleme.
A település infrastruktúrája kiváló, intenzív fejlődése a jövőbe tekintve is számos előnyt jelenthet, akik a pezsgő nagyvároshoz közel, mégis harmóniát és nyugalmat adó környezetben szeretnének otthonra találni.
Ajánlom mindazoknak akik egy igazi, túlzásoktól mentes álomotthonra vágynak, álom környezetben!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Ár

Irányár 59,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Czeglédi József
Telefon +36 30 223 Mutasd
Email j.czegledi@ Mutasd