Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 96 m²
Építési állapot használt
Építési mód szilikát
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 960 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1977
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Azonosító: 1292_mj

Csak irodánk kínálatában!

Délegyháza központjában eladó egy telken álló 2 családi ház.

Az ingatlan abszolút Délegyháza központjában található, pár száz méteren belül elérhetőek az üzletek, intézmények, MÁV és Volánbusz megállók.
A telek 960 nm-es, rendezett, minden közműbekötéssel rendelkezik. Az utcafronti ház egy ikerház-fél, amely a szomszédos telken álló házzal kapcsolódik, de az már külön helyrajzi számon lévő ingatlan.
Az első ház tehát 51 nm-es, 1 nagy szobából, közlekedőből, fürdőszoba-WC-ből, étkezőből és kis konyha helyiségekből áll. 1977-ben épült szilikátból, beton födémmel, palatáblás tetőfedéssel. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vízellátást pedig villanybojler. Az ingatlan az építéskori műszaki állapotnak felel meg, így műszaki, esztétikai felújítása időszerű.

A hátsó, kert szélében álló ház 45 nm-es, téglából épült, beton födémmel, cserép fedéssel. Helyiségei: előtér, konyha-étkező, nappali, fürdő-WC, szoba. Fűtése fatüzelésű kandallóval lehetséges, a gáz nem lett bekötve, de a igény szerint lehetséges a rákötés. A konyha alatt egy kis belmagasságú pince található, amely zöldségek tárolására megfelelő. A ház az építéskori műszaki állapotnak felel meg, így műszaki, esztétikai felújítása időszerű.

A házak mögött még egy különálló, leginább nyárikonyhának/tárolónak alkalmas tégla épület áll, amely cserép fedéssel rendelkezik. Mögötte ólak találhatóak még, amelyek már használaton kívüliek.
A kert rendezett, zöld környezetet biztosít, pihenésre alkalmas, a szomszédok nem igazán látnak be. Autókkal be lehet állni a kertbe. Két generáció együttélésére alkalmas a ház, megéri felújítani, mert kellemes környezetben, a gyors ütemben fejlődő, kiépülő Délegyháza központjában lakhat.

Kérjük, hogy a vírushelyezetre való tekintettel a megtekintés során viseljen maszkot.

I.ár: 23.700.000 Ft

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BIZALOMMAL, HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, VISSZAHÍVOM!

TIPP! Amennyiben banki finanszírozással szeretné megvásárolni új ingatlanját, már a keresés előtt kérjen tőlünk hitel előszűrést, hogy ne érje meglepetés! Így időt és pénzt spórolhat meg.

Ár

Irányár 23,7 millió Ft (246,88 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Fissi Krisztina
Telefon +36 20 445 1180, Mutasd
Email fissi.krisztina@ Mutasd
kiemelt