Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 166 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1136 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Energetika :
Erkély 5 m²
Terasz 10 m²
Geresdlak község Mohács és Pécsvárad között gyönyörű természeti környezetben, igazi dombvidéki területen fekszik. Maga a település völgyben épült fel, Pécstől való távolsága 30 km.
A településen a legfontosabb közintézmények megtalálhatóak. Iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, benzinkút, stb…
Az eladásra kínált ingatlan a központhoz közel helyezkedik el, csendes környezetben. Falazata tégla, részben felújított és hőszigetelt. A külső nyílászárók egy részét hőszigeteltre cserélték. A házban a földszinten előszoba, konyha-étkező, kamra, szoba, fürdő WC-vel, az emeleten folyosó, 3 szoba, fürdő, WC található. A fő épülethez kapcsolódik még egy külön bejáratú felújítandó 2 szobás lakrész is. A tető sík palával fedett, a fűtés két fajta (vegyes tüzelésű és gáz) kazánnal is megoldott. Szép parkosított udvar, fedett terasz, erkély, garázs, melléképületek tartoznak hozzá. A telek melletti konyhakert igény szerint megvásárolható az ingatlannal együtt. A berendezés megegyezés tárgyát képezheti.

Ár

Irányár 18,5 millió Ft (106,63 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szabó Róbert EV.
Név Szabó Róbert
Telefon +36 20 251 Mutasd
Email szaborobert@ Mutasd
kiemelt