Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 105 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 825 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 25 m²
Falusi CSOK igénybe vehető! 3 gyermek esetén 5+5 millió Ft. vásárlásra és korszerűsítésre.

Rétság központjától 5 perc sétára, 825 négyzetméteres telken eladó, egy 80%-ig felújított, 105 négyzetméter belső alapterületű családi ház, fedett terasszal, garázzsal és tárolóval.

Az ingatlan befejezése során nem kell a növekvő építőanyag árak miatt aggódnia, ugyanis 90%-os készültségig, a befejezéshez szükséges anyagok már megvásárlásra kerültek, és a vételár részét képzik.

Az elmúlt két évben újragondoláson és felújításon esett át, kicserélték a teljes tetőt, új külső nyílászárókat kapott (a belsők benne vannak a vételárban), fedett terasz és új lépcső lett kialakítva, új közfalak, új villanyhálózat kiépítése, vízvezetékek, új fűtéscsövek (padlófűtés és radiátorok).

A belső elrendezése modern és divatos, a konyha és a nappali egy légtérben vannak, mégis elszeparálva egymástól, a konyhából egy loggia is nyílik. 3 db hálószoba helyezkedik el egymás mellett, mindegyikből közvetlenül kijutunk a hátsó teraszra. Két külön nyíló mellékhelyiség kézmosóval, a fürdőszobában dupla kézmosó, fürdőkád és zuhanyzó is helyet kapott.

A fűtés érvényes engedéllyel rendelkezik, ehhez már csak a hőtermelőt (gázcirkót) kell megvásárolni, és a kéményt kiépíteni.

Találunk még egy 25.5 négyzetméteres garázst, egy 20.2 négyzetméter nagyságú tárolóval. Az udvaron fúrt kút is található.

Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal.

A város központja kb. 5 perc sétára található, így gyalog is néhány perc kényelmesen megközelíthető. Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik.

Budapest autóval 40 perc alatt elérhető, de Rétságról óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba.

Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Az ingatlan per és tehermentes.

Vételára: 45.000.000 Ft.

Ár

Irányár 45 millió Ft (397,06 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 70 513 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd