Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 220 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+2 félszoba
Telek terület 642 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1996
Épület szintje 3
Energetika :
Terasz 12 m²
Tahitótfalu központjában fekvő, kétgenerációs családi házat kínálunk eladásra.
Ház földszint: A ház utcafelőli oldalán került kialakításra a (belépve jobbról) konyha, amely egy nagy ablakkal tekint a ház előtti, évtizedes korú fenyvesek gyönyörű zöld világára, amely, az udvart teljesen elválasztja az utca zajától és látványától. Egy dolgozószobaként üzemelő szoba található (belépve balról) A házban beljebb haladva érkezünk a tágas nappaliba, amely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, és a kis teraszra nyílik, ami a ház mögötti kertekbe vezet. További 3 helység: fürdő, hálószoba és egy gardrób/dísz szoba.
Szuterén: A földszinti rész ki lett emelve, az alatta kialakított 50nm-es szuterénben egy szabadidőszoba bárpulttal, egy mosókonyha WC- vel és tusolóval, továbbá egy tároló helység is itt található. Ez a helység a háztól független megközelíthető, tehát akár vállalkozás – iroda kialakítására is lehetőséget nyújthat. kertkapcsolattal a ház és az utcafront közötti elhelyezkedő kerttel.
A tetőtér: egy teljesen önálló lakás lett kialakítva külön bejárattal, saját fűtési rendszerrel, víz és áramellátással. Ezen lakás fogyasztása almérőkkel mérhető.
Borospince: Az épület mögött található még egy 20 méter hosszú, hegyoldalba vájt borospince, melynek jelenleg csak fele van használatban tárolóhelységként. A pince nem használt része elfalazásra került, mely szükséges esetén akár el is bontható és az egész használatba vehető újra..
Kert: A telek a hegyoldalra fut fel ezért a ház mögötti kert 3 részre van felosztva a jobb kihasználhatóság érdekében. Az első szinten található egy kis terasz, az említett nappali erre nyílik. A második teraszon található a mobil medence részére térkövezett terület, valamint innen lehetséges a bejárás a tetőtéri lakásba. A harmadik teraszon található egy filagória.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás
Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 71.5 millió Ft (316.37 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Tóth Zsuzsanna
Telefon +36 70 517 0002 Mutasd
Email zsuzsanna.toth.bh@ Mutasd