Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 74 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1148 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ELADÓ Tarján központi részén, 2 szobás családi ház rendezett - nagy kerttel, melléképületekkel, garázzsal!
Kitűnő befektetés…páratlan környezet…Tarján, ahol élni jó!

Ha vidéken képzeli el életét, csendes nyugodt környezetben, de fontos Önnek, hogy mégse legyen távol a megye nagyobb városaitól, akkor ezt most megteheti a Gerecse dombjai között Tarján község egyik központi utcájában a Kossuth tér 9. szám alatt!
Itt aztán minden gyaloglásnyi távolságra van, zöldséges, bolt, posta, gyógyszertár, de még a benzinkút is, a ház előtti tér pedig gyönyörű kilátást nyújt.

Az ingatlan számos lehetőséget hordoz magában, különlegessége, hogy a 778 m2-en lévő 92 m2-es épülethez a szomszéd külön helyrajzi számon lévő 370 m2 telek is hozzátartozik. Így az új tulajdonos 1148 m2-en képzelheti el, hogy hogyan is alakítja át, vagy tervez új otthont akár több család vagy generáció számára is.

Az ingatlan a 78-ban épült téglából, betonfödémmel így beépíthető a tetőtér is. Az utcafronton 2 nagyobb szoba található, itt már műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel, mögötte konyha étkezővel és a hozzá kapcsolódó spájzzal. A fürdőszoba az étkezőből nyílik, a melegvíz villanybojlerrel megoldott.
Az épülethez melléképület kapcsolódik, melynek építőanyaga kő és vályog, ez az épületrész az 1900-as évek elején épült. Itt további 3 szobányi helység található A házhoz tartozik még a melléképületek végén az állatok tartására alkalmas ól, és a melléképület alatt található egy dongaboltozatos borospince.
A bejárattal szemben egybeállós garázs kapott helyet. A kert füvesített, rendezett 1 – 2 gyümölcsfával tarkított.
Az épület fűtése vegyes tüzelésű kazánnal ( 8 éves) és gázkazánnal is megoldott.
Ha el tudja képzeli életét egy ilyen páratlan környezetben, és további tervei is vannak, jöjjön nézzük meg együtt és gondoljuk tovább a lehetőségeket!

Irodánk pénzügyi és ügyvédi segítséget nyújt Önnek, babaváró hitel 2-3 gyerekes CSOK, melyek esetleges felvételében irodánk teljes körű díjmentes segítséget nyújt! Tovább kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlannal kapcsolatban kizárólag az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen érdeklődjön!
Tel: 30 342 0312, email: kiss.monika@dot-ing.hu

Ár

Irányár 38.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Kiss Mónika
Telefon +36 30 342 Mutasd
Email kiss.monika@ Mutasd