Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 3410 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika :
Gazdálkodásra vágyók figyelmébe ajánlok, egy 3410 négyzetméter nagyságú területen elhelyezkedő családi házat, melléképületekkel és gazdasági épületekkel, Nógrád megye csendes falujában, a 2-es út közvetlen közelében, Tereskén, a Kossuth utcában.

A terület mérete és adottságai kedvező lehetőségeket biztosítanak egy tágas otthon számára, de akár növénytermesztés és állattartás céljára is kiváló választás.

A rajta álló családi ház 56.6 négyzetméter, vegyes falazatú, amit a mellette lévő 12.3 négyzetméteres garázzsal tudunk bővíteni. Felújítást és korszerűsítést igényel, jelenleg a fűtésről kályha, a melegvízről villanybojler gondoskodik. A konyha jelenleg egy különálló épületben található nyárikonyhaként, így a házban egy új kialakítása szükséges. Ezek mellett tárolók, pajta, pince, ólak is helyet kaptak a telken. Elektromos áram (3 fázis), vezetékes víz és csatorna bekötésre kerültek, gázcsonk telken belül, valamint egy ásott kutat is találunk.

Az ingatlan per- és tehermentes, Falusi CSOK két gyermekre igénybe vehető, ami vásárlásra és korszerűsítésre 1.3 + 1.3 millió Ft., ezzel a vásárlás illetékmentessé válik.

Budapest 55-60 perc, Vác 25-30 perc, Rétság 7-8 perc alatt elérhető autóval, de a falu tömegközlekedéssel is élhető.

Az ingatlan vételára 8.800.000 Ft.

Ár

Irányár 8,8 millió Ft (157,14 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd