Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 400 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: újszerű
Épült 1977
Épület szintje 2
Energetika :
Az eladásra kínált ingatlan az ország egyik legszebb településén és kiváló minőségű gyógylevegőjéről híres, az Alpok alján található Velem községben helyezkedik el. Számos kedvelt kiránduló cél közvetlenül gyalog indulva elérhető, nem kell autóba ülni ahhoz, hogy az utca végén található erdőn át bármerre kiránduljunk.


Az ingatlan két helyrajzi számból tevődik össze. Velem 6 és 7 helyrajzi számokból.


Telek mellett folyik a bő vízhozamú velemi patak, és a telken át folyik egy másik kisebb patak is.


A ház 2015-ben teljeskörűen felújításra került, új elektromos hálózattal, riasztó berendezéssel és videokamera rendszerrel felszerelt, kívül 10 cm-es Drivit szigeteléssel ellátott. A parkolás fedett garázsban megoldott, motorizált kapun tudunk behajtani. Ezenkívül még egy motorizálható kapu van előkészítve, ha szükséges még egy autónak.


6 hrsz-on (65nm) található egy torony-kilátó, amelyet faragó művészek készítettek és a telek is faragók által készített kerítés elemekből lett részben kialakítva. Az ingatlanon számos faragás és értékes szobor található.


7hrsz (248nm) a 6-os hrsz-hoz szervesen kötődő ingatlan (amelyeket egy szintén művész által készített patak felett átívelő hídon közelíthetünk meg), rajta található 2004-ben épült lakó épülettel, amely 2015-ben került megvásárlásra és az egész ingatlan teljes mértékűben átalakítása magas igények szerint.

Az ingatlanon gyepszőnyeggel borított füves terület, egy gyerekek számára élvezetes lakótorony, egy automatizált kapuval működő garázs beálló, valamint egy 2015-ben újonnan épített nyári konyha és szauna épület található. A telken lévő kis kerti tó közvetlen a patakkal összeköttetésben van, akár egy keringéses rendszerben bekapcsolható egy vízesés is.


A kert gyönyörű, intim zárt módon védi a házat a kíváncsi tekintetek elől.


A lakóépület alatt található egy boltíves kővel kirakott kb. 6 m²-es borospince, amely kellemes klímájaval kiváló tárolóhely télen-nyáron.

Az ingatlanon gyönyörűen kivitelezett cáki kőből rakott falak, művészien kialakított lépcsők és kis kerti elemek találhatók.

A kert világítás rendszere is kellemes hangulatot ad, mivel automatizált idő vezérléses ledes világítás lett kialakítva.

A bejáratnál még egy harmadik tolókapu is található elektromos kiállással, a stabilan erős betonnal alapozott gépjármű fogadására alkalmas kb 70nm felületre olasz Travertin kő került lerakásra.


2015-ben az ingatlan teljes elektromos hálózata, víz és fűtésrendszere felújításra és modern igények szerint átalakításra került. Új burkolatok kerültek mindenhol lerakásra, bútorzat, kandalló, festés, új lépcsőház, stb..gyakorlatilag a teljes ingatlan átépítésre került.


A ház földszintjén egy előszobából nyíló fürdő (wc, mosdó, fürdőkád zuhanyparavánnal, mosógép), nappali, étkező konyha és egy háló található. Az emeleten az előszobában beépített bútor, egy a munka íróasztal és két szoba helyezkedik el.

A nappaliban folyamatos használatban lévő és új kéménnyel felszerelt kandalló került kialakításra.

A ház kívül Drivit hőszigeteléssel ellátott, rendkívül energiatakarékos és a fűtés központi turbós gázkazánnal megoldott. A melegvíz ellátást a gázkazán mellett kialakított melegvizes tároló is segíti.


A konyhában minden gép beépített és rejtett módon került kialakításra.


A lépcsőházban és a hálószobában elektromos távirányítású redőny, valamint minden nyílászárón elhúzható szúnyogháló lett kialakítva. Igaz ezen részen szúnyogok nincsenek, de nyáron az egyéb bogarak ellen kitűnő védelem. A település egyedi klímája miatt nyáron is nagyon kellemes a ház hőmérséklete, hűtésre sehol nincsen szükség.

A házban kábel tv, internet, és távfelügyelettel ellátott riasztóberendezés található. Ezenkívül mobiltelefonról is látható full HD minőségű kamera rendszer figyeli az ingatlant.


A ház alapterülete kb.52nm+37nm tetőtér, összesen 89nm.

Nappali 18nm

Háló 15nm

Fürdő 4nm

Előszoba 3nm

Étkező-konyha 12nm

Emelet szoba1. 18,5nm

Emelet szoba2. 12,5nm

Közlekedő-lépcső 6nm


Lévén a tulajdonosok ingatlanfejlesztők és lakberendezők, a ház egyedi, nagyon kellemes és otthonos kialakítása folyamatos nyaralás érzetét kelti.


Amennyiben egy igazán szép, ápolt és gondozott ingatlant szeretne akár állandó lakhatás, akár nyaralás céljából, ne hagyja ki!


A ház frissen kifestve kerül eladásra, csak a ruhákat szükséges hozni!

Ár

Irányár 54,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Katona Ingatlan
Név Katona Gábor
Telefon +36 20 770 Mutasd
Email info@ Mutasd
alkalmi vétel