Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 165 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 200 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2005
Épület szintje 3
Energetika nincs
Szentendre, Izbég részen található, csendes kertvárosi környezetben, Kelet-Nyugati fekvésű, magánúton jól megközelíthető helyen. Saját elszeparált kerttel rendelkezik.

Belépve, az előszobából nyílik egy mosdó helyiség, továbbá a konyha, melyhez egy tárolóhely kapcsolódik, az ebédlő és nappali egyterű. A nappaliból a napfényes teraszra, onnan pedig közvetlen a kertbe jutunk. Az emeletre egy masszív falépcsőn jutunk fel, ahol egy tágas sarokkádas fürdőszoba található és 3 különálló hállószoba, mely egy közös közlekedőből nyílik.

A műanyag nyílászárókon rolós szúnyogháló és redőny is van, de a kellemes klímát két klíma is biztosítja. A falazat téglából épült, melyet szigeteléssel is elláttak. Az épületben risztó is ki lett építve, mely akár szintenként is programozható.

Automata kapu és garázsajtón jutunk a gépkocsitárolóba, melyben egyszerre akár 3 autó is kényelmesen tárolható, továbbá az udavaron is van beállási lehetőség. Akár egy mosokonyhát is ki lehet alakítani az egyik sarokban, de műhely, iroda, dolgozószoba, edzőterem is leválasztható.

Az épületet megkerülve is a hátsó kertbe jutunk, elől egy kis sziklakert és szeméttároló lett kialakítva. A kert védettsége miatt onnan nem, de a ház ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a pismányi domboldalra.

A tetőtér beépíthető, így akár egy 20 m2-es szobát is ki lehet alakítani.

A buszmegálló gyalogoson kb 5 perc sétával megközelíthető, ahonnan forgalomtól függően kb 10-15 perc alatt a városközpontba jutunk, innen pedig tovább lehet Budapestre utazni HÉV-vel, vagy busszal. A megyeri híd autóval kb 15 perc.

Amennyiben szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 84,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Burik Andrea
Telefon +36 30 245 Mutasd
Email burikandrea.prolux@ Mutasd