Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 180 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 323 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Lift nincs megadva
Václigeten, csendes kertvárosi részén 323 nm-es telken, 180 nm-es dupla komfortos sorház eladó .

2018-ban az ingatlant részben felújították, kapott 10 cm-es szigetelést. A fűtését gázcirkó biztosítja, plusz egy gyönyörű hangulatos cserépkályha került kialakításra. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Nyílászárói fából vannak, szúnyoghálóval, és redőnnyel felszereltek.
A konyha teljesen gépiesített, a vételár részét képzi.
Az ingatlanban található konyha, négy szoba, kettő fürdőszoba WC-vel, külön vendég WC, dupla garázs, és egy 28 nm-es tároló/pince.
Minden szoba külön nyíló.
Haló szobához külön 28 nm-es gardróbszobát alakítottak ki.
Az ingatlan klímával és, riasztóval felszerelt.
Vác város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Duna bal partján; a Váci járás székhelye. A Dunakanyar központjaként ismert település Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont – egyrészt évezredes történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt. Katolikus püspöki székhely, a Váci egyházmegye központja.
Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város (a rév kiszolgáló útja a váci oldalon a 12 303-as, a túlparton az 1114-es út). Amióta megépült a 2/A út (M2-es autóút), a Budapest–Ipolyság–Krakkó útvonal elkerüli a várost.

Vácon 17 óvoda, 10 általános iskola, 9 középiskola és 3 főiskola működik, köztük sok egyházi és készség fejlesztő Waldorf iskola és óvoda is van.

Bővebb információért keressen bizalommal.

Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés

Ár

Irányár 59.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Kovács Klaudia
Telefon +36 70 428 Mutasd
Email kovacsklaudia.prolux@ Mutasd
garázzsal