Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 3+2 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 2.
Komfort luxus
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült kb. 1910
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás udvarra,
LUXUS LAKÁS A DUNA MELLETT! KULCSOM VAN HOZZÁ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan az 5. kerületben, a Falk Miksa utcában található, a Dunától mindössze 2 perc sétára, a Parlament és a Kossuth Lajos tér tőszomszédságában. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, hiszen pár lépésre van csak a körúti és a 2-es villamosok megállója. Több busz, illetve troli is szinte a ház mellett áll meg. Exkluzív környék, nívós vendéglátóipari egységekkel, galériákkal, a Vígszínházzal és több parkkal a közelben.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház a múlt század elején épült. Magán viseli a kor építészeti stílusát a szépen faragott, díszes belső homlokzattal, a nagy terekkel és a gyönyörű márvány burkolatokkal. Idén műelmék-házzá nyilvánították. Az épület 2 lifttel is rendelkezik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület 2 emeletén található és a lépcsőházból elérhető tágas függőfolyosóról nyílik. A folyosón ez az utolsó lakás, így se az ajtó se az ablakok előtt nincs forgalom. Az ingatlanban MINDEN felújításra került, az összes vezeték, padlózat, burkolatok, nyílászárók, stb… A nagy alapterületéből adódóan kényelmesen kialakításra került egy amerikai konyhás-étkezős nappali és 2 jól használható külön nyíló hálószoba, melyek felett két galéria segít a helykihasználásban. Minden beépített anyag időtálló, LUXUS minőségű! Ablakai a tágas belső udvarra néznek, világos és csendes a nap minden szakában. A konyhabútor és a beépített gépek is az ár részét képezik! (elszívó, főzőlap, sütő, mosogatógép) A konyhai szagelszívó a kültérbe kivezetve. A hűtő-fűtő klíma a lakás tartozéka csakúgy, mint az elegáns LED világítás és a mennyezeti lámpatestek. A fűtésről modern és energiatakarékos elektromos padlófűtés gondoskodik, amely minden helyiségben külön-külön vezérelhető. Ablakaira elektromos redőny található. Belmagassága kényelmes 4 méter! A riasztó kiépítésre került. A lakás nettó alapterülete 69nm, a galériák összesen 24nm.

Tehermentes, rendezettek a tulajdoni viszonyok, AZONNAL birtokba vehető!

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtésről modern és energiatakarékos elektromos padlófűtés gondoskodik. A meleg vizet 2db modern villanybojler adja. Elektromos redőnyök, klíma, riasztó fokozza a kényelmet. Vízóra nincs, ennek díja a közös költségbe van beépítve.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 26.000,- Ft, amely a szokásos házköltségeken felül tartalmazza a vízfogyasztást és a felújítási alapot is.

IRÁNYÁRA: 79,9 MFt

Ár

Eredeti irányár 84,9 millió Ft
Akciós ár 79,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda STEIRERHOMES
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 Mutasd
Email bencesteirer@ Mutasd
azonnal
költözhető