Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 81 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Az ingatlan Budapest frekventált helyén, központi környezetben helyezkedik el, ugyanakkor közel a kereskedelmi egységekhez, a Westen bevásárló központhoz. Közlekedési kapcsolatai jók, mind személyautóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető az 1-es. 3-as metró vonal pár perc sétára található. Befektetés és saját célból is alkalmas ingatlan.

A lakás a második emeleten helyezkedik a lépcsőházból nyílik . Az ablakok az utcára néznek, ami rálátást ad a környező utcákra.

Nagyméretű, dél-nyugat tájolású ablakokkal rendelkezik, ami miatt a lakóterek világosak. A belmagassága 3,79 m. A fűtést konvektorok szolgáltatják. A lakáshoz külön, áram, gáz óra van. A víz használat a közös költség része.

A lakás alapterülete 81 négyzetméter. A lakás jó állapotú. A hálószobák burkolata parketta. A fürdőszoba és a WC csempeburkolatú.

We offer two bedrooms flat for sale in the 6th district next to the Podmaniczky street. It’s a great location close to the Metro 1, 3, West Railway station, Tram 4-6 that’s why you can rent it out easily if you are looking for an investment, but it also good for the first home.

The property consist of 2 bedrooms, kitchen, bathroom, separate toilet.

The flat is on the second floor facing to the street, thanks for the big windows the rooms are light. The flat is 81 m2. The property’s inner hight: 3,79 m. Separate gas and electric meters, the water usage is part of the common cost which is 20.000 HUF.


If you have any question please do not hesitate to contact us, we have different solution for you.

Ár

Irányár 49 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda DanubioHomes
Név Csáki Tamás
Telefon +36 70 634 2 Mutasd
Email sales@ Mutasd
sürgős