Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 99 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1938
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika :
Lift van
Erkély 2 m²
Kilátás utcára, kertre,
INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének, közlekedésileg egyik legfontosabb csomópontjának, a Kosztolányi Dezső térnek a szomszédságában található az ingatlan. Elhelyezkedéséből fakadóan, így Buda bármely részére könnyedén eljuthatunk, a rendelkezésre álló, számos közlekedési eszközzel, továbbá autóval pedig, gyorsan elérhetőek az egyes autópályák és a körgyűrű is. A Móricz Zsigmond körtér közelsége, gyors eljutást biztosít a pesti oldalra. A közelben számos üzlet, különböző szolgáltató egységek, éttermek, rendelők, iskolák, óvodák, sportlétesítmények megtalálhatók, pár percre van az Allee bevásárlóközpont, Újbudai egészségközpont, Fehérvári úti vásárcsarnok, a Feneketlen tó és a körülötte elterülő parkok pedig igazi kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, egy-egy hosszabb nap után.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház az 1930-es évek végén épült, földszint + 5 emelet alkotja, jó állapotú, kulccsal nyitható-zárható lifttel rendelkezik. A lépcsőház jól karbantartott, az épületben található összes lakás a lépcsőházból nyílik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 99 nm-es, 2,5 szoba + hall -os, délnyugati tájolású lakás a társasház 3. emeletén helyezkedik el. A tágas tereknek és a nagy ablakfelületeknek köszönhetően világos, kellemes hangulatú. A 3. emelethez könnyen feljutunk a kulcsos lifttel, de könnyedén megközelíthető lépcsőn keresztül is. A bejárat a lépcsőházból nyílik, s egy viszonylag nagy előszoba fogad minket, belépve a lakásba. Rögtön jobbra található a félszoba, ami régen cselédszobaként funkcionált, használható akár gyerekszobának, vagy egybenyitható a konyhával, s megfelelhet étkezőnek. Továbbhaladva szemben találjuk a hall-t, azon keresztül elérhető a nappali és a nagyszoba. Az előszobából jobbra nyílik egy közlekedő, melyen keresztül elérhetőek a vizes helyiségek, kamra, melyek mindegyike ablakkal rendelkezik, így a természetes szellőzés, remekül megoldott. A toalett a fürdőtől külön helyiségben kapott helyet. A félszoba és a konyha csendes belső udvarra néznek, míg a nappali és a nagyszoba utcai fekvésű. Az erkélyre a nagyszobából tudunk kimenni. Az ingatlan beköltözhető állapotú, akár azonnal kiadható, de komolyabb ráfordítással, modern, a mai igényeknek megfelelő lakás varázsolható belőle. A belső válaszfalak szinte mindegyike mozgatható, a konyha 2 éve felújításra került, a lakásban a villanyvezetékek kornak megfelelőek, kapcsolók újak, továbbá nemrégiben megújult a festés is. Az ingatlan teljesen tehermentes

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 99 nm
- nappali: 28 nm
- hall: 13,5 nm
- hálószoba: 6,4 nm
- szoba: 19,25 nm
- konyha: 8,8 nm
- előtér: 6,5 nm
- közlekedő: 4,5 nm
- fürdő: 4,95 nm
- WC: 1,5 nm
- kamra: 1,5 nm
- erkély: 2,0 nm
Belmagasság: 3,0 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést cserépkályha (héra), valamint konvektorok látják el. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is felszerelésre került, továbbá van még egy, kisebb cserépkályha a félszobában, mely szintén beüzemelhető, hagyományos fűtési móddal. A bejárati ajtó biztonsági záras, ráccsal felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 10.000 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, továbbá a ház közös fogyasztásait.
- Fűtés: A leghidegebb téli hónapokban is csupán 20.000,- forintos számlára lehet számítani.

TÁROLÓ:
A pincében található egy 16 négyzetméteres, ehhez a lakáshoz tartozó, zárható, száraz tároló helyiség, valamint a társasház tetőterében van még lehetőség, egyéb holmik elhelyezésére.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen, vagy a környező utcákban nyílik lehetőség.

Irányár: 79,9 MFt

Ár

Irányár 79.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd
kiemelt