Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 83 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 2007
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Erkély 12 m²
Terasz 11 m²
ELADÓ egy igazán igényes nagy teraszos lakás a XXII. kerületben, Budafokon, a Tengeri utcában, közvetlenül a XI. kerület mellett, illetve annak panorámájával. Az újszerű, kulturált 2007-es építésű, 4 szintes, két 5 lakásos épületből álló társasház földszinti lakása alulról is fűtött, mivel egy szuterén lakóingatlan is ki lett alakítva alatta, a domboldal meredekségének köszönhetően. Az utóbbi tulajdonság és a teraszos kialakítás végett egyszerre élvezhetjük a csodálatos örök kilátást, és egy együtt több mint 50nm-es saját kizárólagos használatú hollandpázsittal borított kertkapcsolat, és frissen új wpc burkolattal ellátott terasz használatát. Az utóbbi közvetlenül a beltéri étkező mellett van, tehát a jobb idő eljövetelével, adottak a kinti étkezések a privát érzésű teraszon.

Az örökpanoráma felé néző 12,1nm-s fedett erkélyhez a kijutás mindkét hálószobából biztosított, itt akár eső esetén is tartózkodhatunk. A 77,5nm fűtött nettó alapterület nagy részét a méretes ablakfelületekkel rendelkező /33,5nm-es/ nappali étkező teszi ki, az étkező melletti terasz, és a saját kertre tekintés ezen felül tovább javítja a térérzetet. A komfortot klímaberendezés emeli, az ablakok fa reluxával ellátottak, a belmagasság 2,7m. A négyfős étkezőasztal melletti akár bárpultnak is használható ötletes átadóval kialakított, L-alakú /8,8nm-es/ tágas, ablakos konyha magas minőségben gépesített /inox színű légkeveréses sütő, kerámialapos főzőlap, 13 terítékes Electrolux mosogatógép, beépített mikró-, és Miele hűtőszekrény, valamint kivezetett sziget szagelszívó).
A kádas fürdőszoba beépített bútora rejti a fűtésért és a vízmelegítésért felelős saját cirkót. A kézmosóval ellátott külön wc alapterülete 1,5nm. Az előtér beépített gardróbot tartalmaz, illetve a hálószobákban levő további gardróbszekrények is a lakás és az ár részét képezik. Az ingatlan biztonsági ajtóval és riasztóval felszerelt, de a társasház is zárt területen helyezkedik el, zsákutca jellegű megközelítéssel érhető el. Az autó beállása elektromos kapun keresztül történik, a beállóhely ajánlott ára 1,5M Ft. A leendő tulajdonos jogosult egy második beállóhelyet is kialakítani a társasház közös, arra kijelölt területén. A lakáshoz tartozik még egy önálló /8,5nm-es/ szekrényezett tároló is a szuterén szinten 2,1M Ft-ért.

A közös költség 20e Ft/hó, amelyben benne foglaltatik a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a közös kert gondozása, a társasházi biztosítás, a közös képviselet díja, valamint a lépcsőház takarítás, illetve a szemétszállítás. Minden fogyasztás egyedileg mért, nincs átalánydíj. A gázszámla jellemzően 10-12e Ft/hó fűtési időszakban, azon kívűl 3e Ft/hó. Tömegközlekedés: Batthyány térről induló 41-es Villamos, és az éjszakai 941-es Busz. Ajánljuk pároknak, illetve kisgyermekes családoknak. A lakás az adásvételt követően rövid határidővel, szinte kulcsátadással költözhető, és birtokba vehető.

A 76,2 M Ft-s lakás és az összesen 3,6 M Ft értékű felszíni autóbeálló hely, valamint tároló ára együttesen irányár, az alku lehetősége adott!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 76,2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Senior Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd