Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 181 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1085 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Homes4you LIAPOR KÉSZHÁZAK (égetett kerámia, duzzasztott agyagkavics falazat) - akár 100 nap alatt költözhet! Most Ajándék NAPELEMET!

Ismerje meg a 21. századi Liapor készház technológiát, amely nem csak gyorsan kivitelezhető, de környezettudatos és modern otthon is, ami kompromisszum nélkül bír a tégla összes pozitív tulajdonságával! Nálunk egy fal nem 100db tégla, csak 1!

Győr-Kisbácsa, Révfalu határán igazán ritka, nagyon szép fekvésű 1466 nm-es építési telken (a vételár képezi a telek árát, ami jelen esetben Bruttó 42.9M FT) kínálok eladásra 30%-os beépíthetőséggel a legújabb LIAPOR készház technológiával, megújuló energiaforrások felhasználásával épülő családi házat. A közművek a telken vannak csatorna az utcában

Ismerje meg Szabolcs fantázianevű kész házunkat Prémium csomaggal, igazi luxussal, 160 m2 beépített terület, 140 m2 hasznos alapterület, 4 hálószoba+nappali, nagy üvegfelületek, világos terek, modern formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig! Netto ára: 50.49M FT


Az ár külső kulcsrakész állapotban értendő, mely tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (felár ellenében sávalap is kérhető) a falazatokat (belső válaszfalakat is), 20cm-es kőzetgyapot szigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, teljes bádogozást, 6 légkamrás színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókat, terv dokumentációkat, a teljes engedélyeztetést és az áfa költségét. És most AJÁNDÉKBA adjuk mellé a NAPELEMET!

Igényei szerint, akár a teljes belső kulcsrakész állapotot is tudjuk elkészíteni! (pontos árat a pontos műszaki tartalom leegyeztetése után tudunk adni)

A ház teljesen egyedi igények szerint is kialakítható, változtatható, bármilyen más telken is megépíthető, valamint erre az adott telekre is több típustervünk, látványtervünk elérhető!
Keressen kérdésével bizalommal! Találkozzunk minél előbb!

Ne feledje, Homes4you - az okos döntés! Költözzön be 100 napon belül! Hívjon most!

Ár

Irányár 93.49 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Fürst Flórián
Telefon +36 30 994 Mutasd
Email furst.florian@ Mutasd