Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1500 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Homes4you MASSZÍV KÉSZHÁZAK Liapor téglából (NEM KÖNNYŰSZERKEZET! égetett kerámia falazat, duzzasztott agyagkavics) - akár 4 hónap alatt költözhet! Most Ajándék 5, 5kW-os napelemes rendszer a Prémium csomagban! A szerződésben foglalt árakat garantáljuk, nincsenek építkezés közben elszálló költségek!

Családi házak generálkivitelezése liapor téglából. Hogy miből is építkezünk?? Duzzasztott agyagkavics (Liapor). Ki mondta, hogy a tégla csak kocka lehet? Nálunk egy fal nem 100 tégla. Nálunk egy fal 1 tégla! Nem szeretne évekig építkezni? Kulcsrakész átadás akár 4 hónap alatt!

!!30 év garancia a szerkezetre!! Kiváló akusztikai gátló hatás, nem szívja a vizet, ezért ellenáll a fagynak! Ellenáll a, vegyszereknek, ezek által tartósabb, mint a porotherm tégla, kártevők nem tudnak beleköltözni! Fúrható, véshető, alakítható!

Telek tulajdonságok:
Győrújbarát-hegy impozáns részén, belterületen, teljes örökpanorámás 1500nm-es összközműves 25 m széles utcafrontú építési telken (a vételár NEM képezi a telek árát, ami jelen esetben Bruttó 17,5M FT) kínálok eladásra 30%-os beépíthetőséggel a legújabb LIAPOR készház technológiával, megújuló energiaforrások felhasználásával épülő családi házat.

Ingatlan tulajdonságok:
Ismerje meg András fantázianevű kész házunkat Prémium csomaggal, 230 m2 beépített terület, 4 hálószoba, nagy üvegfelületek, modern formavilág, többféle külső design lehetőség! Tetszés szerint módosítható, átalakítható, alappal együtt, Prémium csomagban most AJÁNDÉK 5.5kW-os napelemmel, 0 energia igényű, külső kulcsrakész állapotban nettó́ ára: 72.499.000 Ft Hitelügyintézésben, CSOK-ban tudunk segíteni. A bankok, hitel szempontjából, teljes értékű házként kezelik!

Prémium csomag külső kulcsrakész állapotban tartalmazza:
egy szintes épületeknél a lemezalapot, (sávalap is kérhető, több szinteseknél ez a Standrad) a 15 cm-es falazatokat (10cm-es belső válaszfalakat is), 20cm-es kőzetgyapot szigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, a tetőhéjazatot (standard cserepes lemez, de felárért cserép is kérhető), teljes bádogozást, a héjazat színében, 6 légkamrás színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, terv dokumentációk, engedélyeztetés költségét és most Ajándékba adjuk mellé az 5.5 kW-os Napelemes rendszert.


Fürst Flórián
Homes4You hivatalos partner
 

Ár

Irányár 89.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Fürst Flórián
Telefon +36 30 994 Mutasd
Email furst.florian@ Mutasd