Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 106 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 460 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika aa: 61%–80% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
Terasz 27.5 m²
Paks, csendes családi házas részén új építésű három szoba plusz amerikai konyhás családi ház ELADÓ!
A lakóépület 106 m2 hasznos alapterületű mely magában foglal három hálószobát egy tágas 36 m2-es nappali-konyha, fürdőszoba, WC és egy nagy méretű 22,8 m2-es garázst. A ház a mai legmodernebb műszaki tartalommal a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készült, tapasztalt, jó referenciákkal bíró kivitelezők által. Az ingatlan meleg víz ellátását, fűtését és hűtését egy minőségi levegő-víz rendszerű hőszivattyú biztosítja , padlófűtés és mennyezet hűtés segítségével. Így a leendő új tulajdonos, gáz számlától mentesen olcsón, környezettudatosan használhatja új otthonát. Egy jövőbeni napelem telepítéssel akár közel nulla rezsi is könnyedén elérhető.
A külső nyílászárók a jelenleg kapható legmagasabb minőségű tokkal, 3 rétegű üveggel szereltek. A belső nyílászárok és burkolatok is jó minőségű ismert gyártók termékei, profin beépítve.
A világos nappaliból közvetlen kertkapcsolat van a 27,5 m2-es térkövezett teraszon át az udvarra. A kertből a házra tekintve látható, hogy modern, letisztult színeket használtak, ami a ház szigetelt homlokzatán és lábazatán díszkő burkolattal van díszítve, melyet sötétben az előre beépített külső led világítás tesz még egyedibbé.
Parkolás, a fűthető épületen belül megközelíthető garázson túl, több autó, vendégek számára is lehetséges a telken belül kialakított parkolóhelyeken.
A ház 2021. február hónapban teljesen elkészül, így érdemes mihamarabb megtekintenie ha hasonló csendes utcában környéken lévő, modern, új otthont tervez vásárolni családjának.

Ár

Irányár 67,9 millió Ft (589,58 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Paksi Ingatlanhasznosító Kft.
Név Görög Zoltán
Telefon +36 30 517 2 Mutasd
Email gorogzoltan@ Mutasd
CSOK
igényelhető