Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 109 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 3+2 félszoba
Telek terület 653 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 10 m²
Szigetszentmiklóson most épülő 108,7 nm nettó alapterületű, 4 szoba + nappalis, önálló családi ház 653 nm-es telekkel eladó.

Az új építésű családi ház egy saroktelken épül. Benapozottsága kiváló, alaprajzi elrendezése ideális. A ház mellett egy autónak készül térköves beálló.
A ház 30-as Porotherm téglából készül (15 cm homlokzati szigeteléssel), faszerkezetű födémmel (20 cm szigeteléssel), Leier cserép fedéssel. A nyílászárók fehér műanyag, 3 rétegű üvegezéssel készült ablakok, ill. teraszajtó lesz. Beltéri ajtók választhatók. A fűtést és a meleg vízellátást kondenzációs kazánnal biztosítják. Padlófűtés lesz a hidegburkolatú helyiségekben, a szobákban radiátoros. Hideg burkolatok 3.000 Ft/nm-ig választhatók, a melegburkolatok pedig 2.000 Ft/nm-ig.
A ház körüli járdák simított betonból készülnek, a kaputól a bejáratig térköves járda lesz. A teljes műszaki tartalom egy helyszíni bejárással együtt megismerhető.

A helyi járatú busz megállója 750 méterre van a háztól. Elérhető vele minden városi oktatási és egyéb intézmény, valamint csatlakozást biztosít a HÉV-hez (H6) és BKV járatokhoz (Csepel-Szent Imre tér felé), valamint Volán gyorsjárathoz az Etele-tér felé.

Céges kivitelezés, megbízható vállalkozástól. CSOK, támogatott hitel igénybe vehető. Igény szerint a teljes ügyintézésben segítenek a hitelügyintéző kollégáink, egyedi kedvezményekkel.

Átadás: 2021. IV. negyedév.

Ár: 64.900.000 Ft

Ár

Irányár 64,9 millió Ft (569,3 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
CSOK
igényelhető