Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 150 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 408 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika nincs
Erkély 4 m²
Terasz 8 m²
Eladó Gödön új építésű ikerház! Az ház kétszintes, egyenként 150 nm alapterületű, 5 szobás, nappali-étkezős, erkély, plusz teraszos, garázs, plusz telken belüli gépkocsi beállóval. Műszaki adatok: - teherhordó falak: Leier 30 cm tégla - hőszigetelt - cirkó gázkazán - klíma - riasztó - elektromos kapu. A szaniterek, burkolatok saját ízlés szerint akár kiválaszthatóak.

A telek mérete összesen 817 nm. Az ingatlan tájolása északnyugati, a lakások alaprajzi elrendezése megegyezik.

Földszint: A1/A2 jelű lakásrész: A lakásba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan a konyhával egy légteret alkotó nappali-étkezőbe érkezünk, innen pedig a délnyugati tájolású, az erkély által részben fedett teraszra juthatunk. A nappaliból indul az emeletre vezető vasbeton szerkezetű, húzott karú, „U”-alaprajzú lépcső, alatta a szellőztetéssel rendelkező kamra helyezkedik el. Az előtérből nyílóan került a szoba kialakításra, a zuhanyzó, illetve a természetes szellőzéssel rendelkező előtérből nyílik az egyállásos garázs is.

Emelet: A1/A2 jelű lakásrész: A lépcsőn felérve a közlekedőbe érkezünk. Innen négy szoba, egy fürdő, valamint egy különálló WC nyílik. A közlekedőből jutunk a garázs fölötti tetőtérben kialakított gardrób. A délnyugati irányba tájolt két szoba közös erkéllyel rendelkezik. A padlástérbe a közlekedő mennyezetéből lehajtható padlásfeljáró létrán juthatunk fel.

A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra. Várható átadás: 2021. III. negyedév. Babaváró hitel, CSOK támogatások igénybe vehetők.

Ár

Irányár 79,9 millió Ft (512,18 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Tóth Zsuzsanna
Telefon +36 70 517 0002 Mutasd
Email zsuzsanna.toth.bh@ Mutasd
CSOK
igényelhető