Átadás ideje: azonnal

Projekt leírás

Az Illés ház a VIII. kerületben, az Illés és a Kőris utca találkozásánál lévő saroktelken húzódik. A 74 lakásos társasház külleme már első pillantásra egyértelművé teszi a környezetbe illeszkedő hagyományos, ugyanakkor meglepő formai megoldásaiban modern elemek ötvözését célzó tervezői koncepciót. A szomszédos házakhoz zártsorúan kapcsolódó társasház egyedi jellegét az oldalhomlokzatokat meghatározó, nagyléptékű formai elemek megléte, és az azok találkozásából adódó jellegzetes sarokkiképzés adja, melynek dinamikáját a színek egymásra hatása hangsúlyozza.


Az elhelyezkedése miatt kiváló befektetés, hiszen közel van a Budapesti Semmelweis Egyetemhez, ahová Magyar és más nemzetiségű diákok ezrei érkeznek minden évben, hogy orvostant és más bio-egészségügyi tárgyakat tanuljanak.

A 3-as metro Klinikák megállója csupán néhány lépésre van. Utazhat továbbá busszal (9, 99, 99A, 17), trolival (89) és villamossal (24,28)

Ezek a lakások amerikai konyhával rendelkeznek nyílt térrel, hogy érezhesse a természetes fényt nap közben. Széles és megvilágított konyhák 4.5 m2 és 6,5 m2 között. 

A konyhában lévő háztartási gépek az ár részét képezik a konyhabútorral együtt (főzőlap, sütő, , páraelszívó). Az ügyvédi költséget is tartalmazza az ár!

Érdeklődni

Értékesítő iroda DanubioHomes
Telefon+36 70 634 2499
Email Védett cím

Megosztás

Lakások

Azonosító Lakástípus Méret Szobaszám Erkély/Terasz Emelet/Ajtó Ár Állapot
1
6_dan 61 m² 2 erkély: 1.2 m² 5/ 31,25 M törölve
7_dan 64 m² 2 erkély: 2.5 m² 3/ 33,6 M törölve
10_dan 67 m² 2 erkély: 1.2 m² 5/5 -- eladva