Átadás ideje: 2018. 05.

Projekt leírás

Új, megújuló és alternatív energia hasznosításával üzemeltetett társasház épül a XIII. kerület Huba utcában. Az építtető célja, hogy minél inkább szolgáltató független és valóban nagyon alacsony rezsijű lakások készüljenek.
A környék dinamikusan fejlődő terület, a közlekedés kiváló. Az M3-as metróval, 75, 79-es trolibuszokkal, 1-es villamossal szinte minden gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő.
A WestEnd City Center és a Lehel piac biztosítja a bevásárlási lehetőségeket és az egyéb szolgáltatásokat. A leendő lakóknak a közeli Margit-sziget és Városliget nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

A referenciákkal rendelkező beruházó kényelmes, tágas, rendkívül jó elrendezésű, 2, 2 +1, 3, illetve 4 szobás otthonokat kínál, kis lakásszámú, liftes, belső kertes, 4 emeletes, megújuló és alternatív energia hasznosításával üzemeltetett épületben, már 550.000.-Ft-os négyzetméterártól.

A fűtést és nyáron a hűtést megújuló energia, geotermikus rendszer biztosítja, amely korszerű, környezetbarát és költségkímélő. A közös helyiségek áramellátását pedig napelemek biztosítják.

Minden lakás terasszal rendelkezik, és a földszinti teremgarázsban gépkocsi beállóhelyek, valamint tárolók vannak. A belső terek módosítására és a burkolatok kiválasztására még van lehetőség.

Érdeklődni

Értékesítő iroda Angyalföldi lakások
Telefon+36 20 322 8030
Email Védett cím

Megosztás

Lakások

Azonosító Lakástípus Méret Szobaszám Erkély/Terasz Emelet/Ajtó Ár Állapot