Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
FONYÓDON, csodás, saját vízparttal rendelkező apartmanházban, most a még meglévő lakások közül két kisebbet ajánlok itt jószívvel:
1.em. 1. lakás
listaár: 40 400 000 Ft
46,09nm+18,44nm terasz -1+1 szoba,
Déli tájolású
5.em. 1. lakás
listaár: 34 900 000 Ft
36,21nm+7,78nm terasz - 1 szoba,
Déli tájolású
Az apartmanok magas minőségű burkolóanyagokkal, felső kategóriás szaniterekkel készülnek. A házban központi fűtés növeli a komfortérzetet.
Kiváló befektetési lehetőség és garantált megtérülés, az ingatlanvásárlással már a kulcsátadásig bezárólag is jelentős értéknövekedést realizálhat. Az exkluzív lokáció, a Balatoni környezet, a kiváló tájolás, a minőségi és modern lakások és az elsőrangú közlekedési infrastruktúra egyszerre biztosítják a ház apartmanjainak páratlan értékét.
Jellemzők: saját közvetlen vízpart, zárt kizárólagos használatú strandhely, 10m x 4m-es élménymedence, szauna, zárt udvari gépkocsi beálló 1,9 M Ft+áfa áron vásárolható hozzá, elektromos autótöltő hely biztosított, elektromos kapubejáró, a lakásokban redőnytok előkészítés, riasztó, klíma előkészítés, kaputelefon, egyedi mérőórák, lift, díjmentes szerződéskötés, belsőépítészeti tanácsadás, stb...
Az apartmanház kapui nem csak állandó lakói, hanem időszakos vendégei számára is nyitva állnak. Innovatív és modern apartmanok igazi balatoni élménnyel várják tulajdonosait, megtartva a privát szféra törékeny határait, hogy kiegyensúlyozottan térhessenek vissza a mindennapokba. Számos szolgáltatást és egyéb programokat is tartogat a környék, hogy minden korosztály jól tudja érezni magát.
Átadás megtörtént!
Információk és megtekintés egyeztetés:  Tel.: / 0620 248 9824

Ár

Irányár 40,4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Siófok
Név Pervein Magdolna
Telefon +3620248 Mutasd
Email pervein.magdolna@ Mutasd