Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 83 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 2007
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Erkély 12 m²
Terasz 11 m²
ELADÓ egy igazán igényes nagy teraszos lakás a XXII. kerületben, Budafokon, a Tengeri utcában, közvetlenül a XI. kerület mellett, illetve annak panorámájával. Az újszerű, kulturált 2007-es építésű, 4 szintes, két 5 lakásos épületből álló társasház földszinti lakása alulról is fűtött, mivel egy szuterén lakóingatlan is ki lett alakítva alatta, a domboldal meredekségének köszönhetően. Az utóbbi tulajdonság és a teraszos kialakítás végett egyszerre élvezhetjük a csodálatos örök kilátást, és egy együtt több mint 50nm-es saját kizárólagos használatú hollandpázsittal borított kertkapcsolat, és frissen új wpc burkolattal ellátott terasz használatát. Az utóbbi közvetlenül a beltéri étkező mellett van, tehát ha a jobb idő eljövetelével, adottak a kinti étkezések a privát érzésű teraszon.

Az örökpanoráma felé néző 12,1nm-s fedett erkélyhez a kijutás mindkét hálószobából biztosított, itt akár eső esetén is tartózkodhatunk, a fekvése ÉK-i. A 77,5nm fűtött nettó alapterület nagy részét a méretes ablakfelületekkel rendelkező /33,5nm-es/ nappali étkező teszi ki, az étkező melletti terasz, és a saját kertre tekintés ezen felül tovább javítja a térérzetet. A komfortot klímaberendezés emeli, az ablakok fa reluxával ellátottak, a belmagasság 2,7m. A négyfős étkezőasztal melletti akár bárpultnak is használható ötletes átadóval kialakított, L-alakú /8,8nm-es/ tágas, ablakos konyha magas minőségben gépesített /inox színű légkeveréses sütő, kerámialapos főzőlap, 13 terítékes Electrolux mosogatógép, beépített mikró-, és Miele hűtőszekrény, valamint kivezetett sziget szagelszívó).
A kádas fürdőszoba beépített bútora rejti a fűtésért és a vízmelegítésért felelős saját cirkót. A kézmosóval ellátott külön wc alapterülete 1,5nm. Az előtér beépített gardróbot tartalmaz, illetve a hálószobákban levő további gardróbszekrények is a lakás és az ár részét képezik. Az ingatlan biztonsági ajtóval és riasztóval felszerelt, de a társasház is zárt területen helyezkedik el, zsákutca jellegű megközelítéssel érhető el. Az autó beállása elektromos kapun keresztül történik, a beállóhely ajánlott ára 1,5M Ft. A leendő tulajdonos jogosult egy második beállóhelyet is kialakítani a társasház közös, arra kijelölt területén. A lakáshoz tartozik még egy önálló /8,5nm-es/ szekrényezett tároló is a szuterén szinten 2,1M Ft-ért.

A közös költség 20e Ft/hó, amelyben benne foglaltatik a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a közös kert gondozása, a társasházi biztosítás, a közös képviselet díja, valamint a lépcsőház takarítás, illetve a szemétszállítás. Minden fogyasztás egyedileg mért, nincs átalánydíj. A gázszámla jellemzően 10-12e Ft/hó fűtési időszakban, azon kívűl 3e Ft/hó. Tömegközlekedés: Batthyány térről induló 41-es Villamos, és az éjszakai 941-es Busz. Ajánljuk pároknak, illetve kisgyermekes családoknak. A lakás az adásvételt követően rövid határidővel, szinte kulcsátadással költözhető, és birtokba vehető.

A 76,2 M Ft-s lakás és az összesen 3,6 M Ft értékű felszíni autóbeálló hely, valamint tároló ára együttesen irányár, az alku lehetősége adott!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 76,2 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Senior Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd