Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 98 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 2043 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1996
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hivatkozási szám: 213100
Borsod - Abaúj - Zemplén megyében GOLOP községben festői környezetben, kínálok eladásra egy rendkívül jó adottságokkal rendelkező családi házat.
Az ingatlan a község központjától pár perc sétára található. Nagyon szép rendezett utcában. A ház 1995 -1996 - ban épült szilikátblokkból közel 98 nm nagyságú lakótérrel, és még 50 nm kiszolgáló helyiséggel rendelkezik. Tartozik hozzá még két garázs, kinti tároló, nagyon szép boltíves pince,ami külön bejárattal rendelkezik, és az udvarról nyílik. Nem csak zöldség tárolásra alkalmas, hanem kiváló borospince is lehet. A kerítést tavaly cserélték ki a jelenlegi tulajdonosok. Az udvar is nagyon szépen rendben van, nincs semmi elhanyagolva.
A családi ház palával fedett. Úgy lett kialakítva a belsőtér, hogy az évek múlásával esetleg a tető tér is beépíthető legyen. Ennek minden feltétele megvan. Nagyon szép fiatalos, modern ház, amiben találunk kettő nagyszobát és egy kisebb szobát, folyosó közlekedőt, hatalmas konyha étkező és nappali helyiséget, fürdőszobát és külön WC helyiséget. A nappaliból nyílik hátrafelé egy nagy spájz, amiből nyílik a hátsó tároló rész.
Hőszigetelt és műanyag nyílászárói vannak. Az ablakokon körben redőny van és ....nagyon fontos megemlítenem, hogy a ház le van szigetelve. Az ingatlan alatt pince található. Mindenképpen ajánlani tudom, nézzük meg együtt!
CSOK IGÉNYNEK MEGFELELŐ INGATLAN!

Helyiséglista:
szoba: 18,9 nm
szoba: 15,91 nm
folyosó közlekedő: 10,95 nm
kisszoba: 6,6 nm
nappali + konyha + étkező: 34,86 nm
fürdőszoba: 6,6 nm
WC: 1,5 nm
spájz: 8 nm
összesen : 98 nm

Ár

Irányár 9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Kovács Julianna-Szerencs és környéke
Telefon +36 20 475 Mutasd
Email kovacs.julianna@ Mutasd