Eladó új lakások országszerte!

ujlakasok.com

Új lakások Budapesten és vidéken. Eladó új lakás kínálat akár CSOK-al, zöld hitellel vagy kamattámogatott hitellel. Ha új lakás, akkor ujlakasok.com.

ujlakasok.com

Az ujlakasok.com honlapunkon a Budapesten, Pest megyében és vidéki nagyvárosban működő újlakás építő beruházók és ingatlanközvetítő irodák új lakás kínálata található meg.


A kínálatunkban szerepelnek új lakások mellett családi házak is.  Új lakáskínálattal rendelkeznek elsősorban ingatlanközvetítő irodáink elsősorban Budapesten, Dunaharasztin, Nyíregyházán, Egerben, Nagykanizsán és Miskolcon. 

  • Eladó új lakások oldalon időrendben feltöltött új lakás kínálatunkat találja. 
  • Akciós új lakás kínálat oldalon olyan új otthonokat talál, ahol valamilyen oknál fogva az ingatlanok árát leszállították. Ilyen ok lehet pl., ha az új lakást bevezető áron kínálják, ami az esetek java részében, tervező asztalról történő értékesítést jelenti a gyakorlatban. De lehet ennek az ellenkezője is, hogy az utolsó lakások egyiker kerül  akciózásra.
  • Új építésű lakás projektek oldalon listázhatja, a rendszerben lévő új lakás projekteket. Egy adott projekten belül láthatja a projekt leírását, a lakások számát, méretét, szobaszámát és sok általános egyéb jellemzőjét valamint az alaprajzát is. 
  • Zöldenergiát hasznosító új lakások menügom alatt, olyan projekteket talál, melyek zöld energiát hasznosítanak.


Vegye igénybe ingyenes hitelügyintéző szolgáltatásunkat, személyre szabott hitel ajánlatokkal segítjük új lakás vásárlását. Lakáshitel, szabad felhasználású hitel, zöld hitel - az Ön igényei szerint!

 

Ha az új lakások vételárát túl magasnak találja vagy új lakását gyorsan szeretné birtokba venni, ajánljuk figyelmébe az újszerű ingatlan kínálatunkat. Ebben az esetben az új lakások áránál általában 10-15 %-kal juthat olcsóbban ingatlanához. Ezek az otthonok nem teljesen újak, de újszerűek, mert jellemzően az utóbbi 10 évben épültek.

 

Ha segítségre van szüksége ingatlana piaci értékének meghatározásához, segítségére lehet ingyenes értékbecslő szoftverünk